Kamis, 15 November 2012

Evian Facial Spray Mineral Natural Water Review and Swatch

Hey beauties!!

long weekend~ long weekend~ yey!!  (o尸'▽')o尸  *yang nggak libur semangat yaaa~*



"Used daily, Evian Facial Spray increase your skin hydration*, helps to fix make-up and offer constant freshness and purity. (* : the outer layers on the skin)"


Can be used as:
Toner, refreshes, moisturizer, and make up fixer.


Packaging :
Very handy and simple with a cute pink cap, there are two sizes, 50 ml and 150 ml, comes  up with aerosal spray.


Ingredients:
Aqua nitrogen composition

Made by:
France

Distributed by:
Saeme

Price: 60K

Can be purchased in:
Drugstores such as century, guardian, etc


Pros:
Feels refreshed, nourished, moisturized instantly. Can be taken anywhere.


Cons :
Expensive just for "water" without fancy ingredients like vitamin and so on, doesn't make my make up last longer (⌣́_⌣̀)
   

Repurchase?? YES!!

Rating: 

6 komentar:

  1. belum pernah nyoba evian >,< klu semprot gitu ga rusak make up ci?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ga kok k.. Malah dia kan brfungsi buat make up fixer.. Ga buat last longer sih tp jadi smooth gitu make upnya jd ga crack.. Hhee~

      Hapus
  2. wah baru denger aku mereknya, tapi kayaknya patut dicoba ya :D

    oh ya, aku lagi ngadain blog sale nih, monggo diliat liat ^^
    http://lanilaa.blogspot.com/p/hello-guys.html

    BalasHapus
    Balasan
    1. pas pertama kali aku denger juga aku pikir mineral water.. :p tapi pas dipake enak banget ternyata.. :D

      Hapus
  3. wah, udah lama pengen nyobain ini, tapi gak tau mau beli dimana, thanks infonya :)

    BalasHapus

Put ur comment here.. thanks ^^